Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram

Formular De Numire

Vă rugăm să completați formularul de mai jos.!
Hakkımızda

22 Suntem Alături De Tine De Ani de Zile

Medicine Health Turkey

CINE SUNTEM NOI?

Medicine Health Turkey își continuă serviciile ca o instituție de sănătate bine cunoscută, care a câștigat încrederea pacienților săi de mai bine de 20 de ani cu serviciile sale de sănătate de calitate din 1998 și a ajutat mulți pacienți să se refacă cu procese de diagnostic și tratament de succes. . Spitalul nostru are o suprafață închisă de 45.000 m2, cu clădirea sa modernă dotată cu tehnologie de ultimă oră, dispozitive tehnice și echipamente.
A reușit să devină una dintre instituțiile de frunte și de conducere din sistemul nostru de sănătate cu serviciile pe care le oferă prin efectuarea a 400 de mii de ambulatorii și a peste 30 de mii de intervenții chirurgicale cu o capacitate de 400 de paturi, dintre care unul este hibrid și 18 săli de operație. .

Hakkımızda

Medicine Health toate serviciile noastre

Suntem aici pentru a vă oferi cel mai bun serviciu împreună cu echipa noastră de experți.

De Ce Noi?

Cu mai mult de 20 de ani de experiență și personalul nostru expert, vă servim cu conștientizarea faptului că sănătatea dumneavoastră este cea mai mare nevoie.

  • Personalul Nostru Profesionist În calitate de Medicine Health Turkey, suntem alături de dvs. pentru a găsi soluții permanente la problemele dumneavoastră.
  • Angajati Prietenosi Spitalul nostru acordă prioritate satisfacției pacienților și aplică doar tratamentele de care au nevoie pacienții.
  • Proces De Tratament Sigur În comunicarea cu pacienții, întregul proces de diagnostic și tratament este planificat pas cu pas și tratamentele necesare sunt făcute în conformitate cu acest plan.
  • Servicii De încredere Toate serviciile sunt oferite de medici experți în domeniul lor.

Medicii Noștri

În spitalul nostru, 134 de medici din zeci de filiale sunt aici pentru a vă servi.

Serviciul De Sănătate 24/7

În calitate de Medicine Health Turkey, suntem aici pentru dvs. cu serviciile noastre în multe domenii, cum ar fi transplantul de păr, estetica genitală, implanturile dentare, bolile dentare, estetica sânilor.

+90 535 748 73 31

Pachetele noastre

Puteți afla despre pachetele noastre din lista de mai jos.

Acoperire Cu Zirconiu

  • Nu percepe taxe suplimentare pentru tratament. Faceți clic pe butonul de contact pentru informații detaliate.
99 EURO / O data

İmplant

  • O săptămână de vacanță la hotel la malul mării și transfer de la aeroport cu mașina nu se percepe nicio taxă suplimentară pentru tratament.
299 EURO / O data

Transplant de Păr

  • Cazare într-un hotel de cinci stele timp de 3 zile și transfer la și de la aeroport. Pentru informații detaliate puteți contacta prin WhatsApp sau telefon.
899 EURO / O data

Bloguri

Bloguri

30-11-2021 11:28

Tratament FIV Turcia

FIV este o opțiune de tratament eficientă pentru cei cu probleme de infertilitate și crește șansa de a rămâne însărcinată. Este cea mai eficientă metodă de tehnologii de reproducere asistată și este adesea preferată atunci când alte tratamente nu au funcționat.

Detaliu
30-11-2021 11:14

Cancer Gastric

Ocupă locul 4 în rândul cancerelor ca incidență. Cu toate acestea, se află pe locul al doilea la decesele cauzate de cancer.

Detaliu
30-11-2021 10:56

Cancer Mamar

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei. Cancerul de sân are adesea originea în canalele de lapte sau glandele mamare.

Detaliu
30-11-2021 10:42

Cancer de plamani

Cancerul pulmonar, ca și alte tipuri de cancer, apare atunci când celulele se transformă într-o masă sau tumoră cu o creștere necontrolată a diviziunii și creșterii celulare.

Detaliu
12-07-2021 19:33

Tratament Dentar în Curcan

Tratament dentar în curcan, prețuri tratament dentar în curcan, vă servim cu satisfacția a mii de pacienți.

Detaliu
12-07-2021 19:28

Prețurile Dinților Protetici în Turcia

prețuri de dinți protetici de curcan, prețuri de proteze de curcan, cel mai bun spital dentar de curcan, vă servim cu satisfacția a mii de pacienți.

Detaliu
12-07-2021 19:21

Prețurile Coperirii Cu Zirconiu în Turcia

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase căutări, cum ar fi prețurile de acoperire cu zirconiu curcan, prețuri dentare de curcan zirconiu, acoperire cu zirconiu curcan.

Detaliu
12-07-2021 18:59

Furnir Dentar De Zirconiu

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase căutări, cum ar fi acoperirea cu zirconiu din Turcia, prețurile acoperirii dinților de zirconiu în Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:53

Cel Mai Bun Spital Stomatologic Din Turcia

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în nenumărate căutări, cum ar fi cel mai bun spital dentar din Turcia, cea mai bună clinică dentară din Turcia, prețurile implanturilor dentare din Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:41

Prețurile İmplanturilor Dentare Turcia

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase căutări, cum ar fi prețurile implanturilor dentare în Turcia, prețurile implanturilor dentare în Turcia, prețurile dentare în Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:35

Implant dentar în Turcia

Vă mulțumim cu satisfacția a mii de pacienți în numeroase căutări, cum ar fi implanturile dentare în Turcia, prețurile implanturilor dentare în Turcia, prețurile dentare în Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:27

Prețurile Transplantului De Păr De Curcan

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase apeluri, cum ar fi prețurile de transplant de păr de curcan, prețurile de transplant de păr de curcan, clinicile de transplant de păr de curcan.

Detaliu
12-07-2021 18:22

Cel Mai Bun Spital De Transplant De Păr din Turcia

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în multe căutări, cum ar fi cel mai bun spital de transplant de păr din Turcia, cea mai bună clinică de transplant de păr din Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:09

Transplantul de păr în Turcia

Vă servim cu satisfacția a zeci de mii de pacienți noștri în multe căutări, cum ar fi transplantul de păr de curcan, prețurile de transplant de păr de curcan, spitalele de transplant de curcan.

Detaliu