Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram

Formular De Numire

Vă rugăm să completați formularul de mai jos.!
Hakkımızda

22 Suntem Alături De Tine De Ani de Zile

Medicine Health Turkey

CINE SUNTEM NOI?

Medicine Health Turkey își continuă serviciile ca o instituție de sănătate bine cunoscută, care a câștigat încrederea pacienților săi de mai bine de 20 de ani cu serviciile sale de sănătate de calitate din 1998 și a ajutat mulți pacienți să se refacă cu procese de diagnostic și tratament de succes. . Spitalul nostru are o suprafață închisă de 45.000 m2, cu clădirea sa modernă dotată cu tehnologie de ultimă oră, dispozitive tehnice și echipamente.
A reușit să devină una dintre instituțiile de frunte și de conducere din sistemul nostru de sănătate cu serviciile pe care le oferă prin efectuarea a 400 de mii de ambulatorii și a peste 30 de mii de intervenții chirurgicale cu o capacitate de 400 de paturi, dintre care unul este hibrid și 18 săli de operație. .

Hakkımızda

Medicine Health toate serviciile noastre

Suntem aici pentru a vă oferi cel mai bun serviciu împreună cu echipa noastră de experți.

Medicii Noștri

În spitalul nostru, 134 de medici din zeci de filiale sunt aici pentru a vă servi.

Bloguri

Bloguri

30-11-2021 10:56

Cancer Mamar

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei. Cancerul de sân are adesea originea în canalele de lapte sau glandele mamare.

Detaliu
12-07-2021 19:33

Tratament Dentar în Curcan

Tratament dentar în curcan, prețuri tratament dentar în curcan, vă servim cu satisfacția a mii de pacienți.

Detaliu
12-07-2021 19:28

Prețurile Dinților Protetici în Turcia

prețuri de dinți protetici de curcan, prețuri de proteze de curcan, cel mai bun spital dentar de curcan, vă servim cu satisfacția a mii de pacienți.

Detaliu
12-07-2021 18:59

Furnir Dentar De Zirconiu

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase căutări, cum ar fi acoperirea cu zirconiu din Turcia, prețurile acoperirii dinților de zirconiu în Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:35

Implant dentar în Turcia

Vă mulțumim cu satisfacția a mii de pacienți în numeroase căutări, cum ar fi implanturile dentare în Turcia, prețurile implanturilor dentare în Turcia, prețurile dentare în Turcia.

Detaliu
12-07-2021 18:27

Prețurile Transplantului De Păr De Curcan

Vă servim cu satisfacția a mii de pacienți noștri în numeroase apeluri, cum ar fi prețurile de transplant de păr de curcan, prețurile de transplant de păr de curcan, clinicile de transplant de păr de curcan.

Detaliu
12-07-2021 18:09

Transplantul de păr în Turcia

Vă servim cu satisfacția a zeci de mii de pacienți noștri în multe căutări, cum ar fi transplantul de păr de curcan, prețurile de transplant de păr de curcan, spitalele de transplant de curcan.

Detaliu